Lifestyle

VIBE pop up club – Titokzatos pop up klub nyílik a Belvárosban

Terjed az interneten egy egyelőre titokzatos, új meleg party-sorozat híre. Valahol a belvárosban indul majd a pop up klub, és a VIBE név alatt futó projekt több tánctérrel ígér urbánus hangulatú bulikat, koncerteket melegeknek, leszbikusoknak, queereknek és barátaiknak.

 

vibe

 

A nyitóbulit szeptember 24-re, szombatra hirdették meg, de van egy csavar a sztoriban: a helyszín a pop up sajátosságainak megfelelően egyelőre nem ismert. Mert mi is az a pop up?

A pop up divatüzletek (de éttermek és akár kiállítások is) a kétezres évek elején kezdtek megjelenni. A hirtelen feltűnő, majd éppoly gyorsan eltűnő, ideiglenes üzletek tökéletesen illenek az interaktív mindennapok  fogyasztói stílusához. A gerillamarketinget használó helyek egy rövid időre felbukkannak valahol, hogy aztán a város egyik újabb pontján jelenjenek meg újra. Népszerűségük annak is köszönhető, hogy felbukkanásukkal megzavarják a szokásos rutint, és különlegessé teszik az adott helyet.

 

#opening #popup #newclub #gay #queer #lesbian #budapest #vibebudapest

A photo posted by New pop up queer club (@vibebudapest) on

 

A rendelkezésre álló információk alapján (erős gerilla-marketing, közösségi média használata, némi rejtélyesség az érdeklődés felkeltésére) valami ilyesmit várunk most a party-vonalra átültetve. Mert ami az üzleteknél egy óriási előny, az egy klubnál még inkább az lehet. A költözéssel a boltoknak nem kell a belső tér állandó kialakításához ragaszkodniuk, hanem mindig új, az alkalomhoz jobban passzoló környezetben tudnak megjelenni, legyen az akár üresen álló üzlethelyiség, lakóház, vagy akár gyárcsarnok. Ez pedig egy bulinál garantálja, hogy mindig tartogasson valami izgalmasat.

Kíváncsian várjuk, mi lesz ebből. Követni a fejleményeket és több infót szerezni a hivatalos oldalon, vagy az esemény Facebook-oldalán lehet.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb