Nagyvilág

Véresre verte grindrező fiát a homofób édesapa

Bíróság elé került Nagy-Britanniában annak a férfinak az ügye, aki televíziókábellel verte véresre 15 éves fiát, miután tudomást szerzett róla, hogy a fiú a Grindr meleg társkereső alkalmazást használja – számol be a PinkNews.

Az édesapa többször is számon kérte fiát, majd üvöltözve kelt ki, miután férfiak fotóira bukkant a gyerek telefonján: “Meleg vagy! Nő vagy! Mi van a lábaid között?” Ezt követően arra kényszerítette, hogy alsónadrágra vetkőzzön, fogta a televíziókábelt és legalább 20 ütést mért rá, hatalmas fájdalmat okozva ezzel. A gyerek ügyvédje szerint azonban nemcsak a fizikai fájdalom következményei lesznek súlyosak – karján a hegek valószínűleg maradandóak -, hanem a lelkieké is.

 

A fotó illusztráció

 

A fiú végül úgy tudott elmenekülni, hogy kért egy pohár vizet. Amíg az apja kitöltötte, fogta az iskolai egyenruháját és elfutott. Mivel a verésre kora reggel került sor, így onnan egyenesen az iskolába ment – útközben öltözött át.

Bár az édesapa ügyvédje ragaszkodik hozzá, hogy a férfi indulatait nem a fia lehetséges szexuális orientációja váltotta ki, a bíróságot úgy tűnik, hogy a bizonyítékok alapján erről nem sikerül meggyőzni, úgyhogy gyűlöletbűncselekményért is el fogják ítélni.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb