Hírek

Végre találkozott Adam Ripponnal a rendező, akivel híres anyukája akarta összehozni

Leolvadt a fél internet (az amerikai része mindenképp), amikor az alábbi fotót posztolták a Twitteren a “Köszi anyu!” szöveggel.

 

 

A képet a rendező Sam Greisman osztotta meg, aki februárban azzal került be a hírekbe, hogy kétszeres Oscar-díjas édesanyja, Sally Field az Adam Ripponnal való randira bátorítja.

Greisman korábban sem titkolta, hogy a műkorcsolyázó rajongója lett. Mint írta, megható számára, hogy egy nyíltan meleg, feminin, gyönyörű huszonéves fiút imád most Amerika. Amikor édesanyjával is megosztotta gondolatait, Sally Field a beszélgetést Ripponnak címezve posztolta a közösségi médiában.

Rippon bronzérmet szerzett a phjongcshangi téli olimpián és őszinte jellemével belopta magát az amerikaiak szívébe. Az olimpia óta az egyik legfelkapottabb hírességnek számít hazájában.

A legnagyobb LMBT civil jogvédő szervezet, a Human Rights Campaign neki ítélte az idei díjat, amit a közösség láthatóságáért adományoznak. Rippon köszönőbeszéde pedig különösen erősre sikerült.

“Féltem, hogy nem fog elfogadni az LMBTQ közösség, mert egy hozzám hasonló fiú nem lehet az a példakép, akit keresnek. Talán túl meleg voltam, talán túl önmagam.”

A teljes beszéd itt nézhető meg Gus Kenworthy felkonferálásával.

 

 

Hotel Sopron footer banner
Previous post

Nem ajánlhatja fel halott gyereke szerveit az anya, mert fia meleg volt

Next post

Először kaphattak jogosítványt transz nők Pakisztánban