Hírek

Végre találkozott Adam Ripponnal a rendező, akivel híres anyukája akarta összehozni

Leolvadt a fél internet (az amerikai része mindenképp), amikor az alábbi fotót posztolták a Twitteren a “Köszi anyu!” szöveggel.

 

 

A képet a rendező Sam Greisman osztotta meg, aki februárban azzal került be a hírekbe, hogy kétszeres Oscar-díjas édesanyja, Sally Field az Adam Ripponnal való randira bátorítja.

Greisman korábban sem titkolta, hogy a műkorcsolyázó rajongója lett. Mint írta, megható számára, hogy egy nyíltan meleg, feminin, gyönyörű huszonéves fiút imád most Amerika. Amikor édesanyjával is megosztotta gondolatait, Sally Field a beszélgetést Ripponnak címezve posztolta a közösségi médiában.

Rippon bronzérmet szerzett a phjongcshangi téli olimpián és őszinte jellemével belopta magát az amerikaiak szívébe. Az olimpia óta az egyik legfelkapottabb hírességnek számít hazájában.

A legnagyobb LMBT civil jogvédő szervezet, a Human Rights Campaign neki ítélte az idei díjat, amit a közösség láthatóságáért adományoznak. Rippon köszönőbeszéde pedig különösen erősre sikerült.

“Féltem, hogy nem fog elfogadni az LMBTQ közösség, mert egy hozzám hasonló fiú nem lehet az a példakép, akit keresnek. Talán túl meleg voltam, talán túl önmagam.”

A teljes beszéd itt nézhető meg Gus Kenworthy felkonferálásával.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb