Színes

Végre párra talál A Simpson család meleg karaktere

 

A Simpson család egyik mellékszereplője, Waylon Smithers 2016-ban coming outolt Mr. Burns-nek, az atomerőmű tulajdonosának, és bevallotta az iránta táplált érzéseit. Szerelme nem talált viszonzásra, és most úgy tűnik, öt év elteltével sikerült túljutnia a csalódáson. A november 21-i új részben eljön a nagy nap, és Smithers párra talál egy milliárdos divatmogul személyében.

Azt talán kevesen tudják, hogy a karakter 2016-os coming outját a sorozat egyik írójának fia inspirálta. Rob LaZebnik annak idején azért szőtte bele a történetbe, hogy ezzel mondja el a fiának, hogy szereti. Erről a New York Postnak így mesélt:

„Tipikus közép-nyugati fickó vagyok, így nem könnyen mutatom ki az érzelmeimet, de arra gondoltam, mi is lenne jobb módja annak, hogy elmondjam a fiamnak, szeretem, mint egy rajzfimet írni róla? Időnként a televízió tényleg hatással lehet az emberek gondolkozására.”

 

Az író Rob LaZebnik és fia, Johnny

 

LaZebnik most a fiával, a színész-humorista Johnny-val közösen gondolta tovább Smithers karakterét és együtt hozták össze Mr. Burns személyi asszisztensét a divatmogullal. Neki a világhírű színész, Victor Garber kölcsönzi majd a hangját. A 72 éves kanadai színész 2012-ben coming outolt, és 2015-ben házasodott össze párjával, a modell Rainer Andreesennel, akivel 2000 óta élnek együtt.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victor Garber (@therealvictorgarber)

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb