Nagyvilág

Véget ért a RuPaul’s Drag Race 13. évadának forgatása

Korábban is tettünk már említést azokról a pletykákról, melyek szerint a koronavírus-járvány ellenére folyamatban van több új Drag Race évad forgatása. A legfrissebb információ szerint a RuPaul’s Drag Race 13. évadának forgatása múlt héten be is fejeződött – korábban a pandémia miatt fel kellett függeszteni, ám a versenyzők nemrég visszatértek a stúdióba.

A munkát szigorú szabályok mentén végezték: a stáb tagjai kizárólag maszkban közlekedhettek és háromhetente mindenkit teszteltek. A versenyzőket emellett elzárták a külvilágtól, bár ez nem újdonság, hiszen a forgatás idejére az első évad óta korlátozva van a mozgásuk. Hotelszobáikat gyakorlatilag egyáltalán nem hagyhatják el, kizárólag amíg egy kisbusz a stúdióba szállítja őket.

A drag queenek a történelem számos embert próbáló időszakában álltak a frontvonalban.” – nyilatkozta korábban a 13. évad és az All Stars 6. évad kapcsán Charles RuPaul. “A RuPaul’s Drag Race 13, All Stars 6 és az új Untucked évadok újabb lehetőséget kínálnak számukra, hogy felnőjenek a feladathoz és terjesszék a szeretet üzenetét.

Az idei Emmy-díjátadó révén a műsorvezető egyik 13. évados szettjét is megcsodálhatjuk:

 

 

Az Amerikai Egyesült Államokon kívül több európai ország is saját Drag Race-szel szórakoztatja nézőit a közeljövőben: 2021-ben érkezik a Drag Race UK második évada – amelynek forgatását a járvány miatt szintén fel kellett függeszteni – és kevesebb mint két hét múlva, szeptember 18-án adásba kerül a Drag Race Holland első évada.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin