Hírek

Véget érhet Az Ellen DeGeneres Show

Ellen DeGeneres elárulta, fontolóra vette, hogy visszavonuljon jól ismert, és nagy népszerűségnek örvendő talk show-jától.

A héten kapott szárnyra a hír, hogy Ellen DeGeneres talán nem hosszabbítja meg szerződését, amely 2020 nyarán jár le, és elhagyja The Ellen DeGeneres Show-t – írja a BuzzFeed News.

Döntésében nagyban közrejátszik felesége, Portia de Rossi véleménye, aki úgy gondolja, Ellennek ott kellene hagyni a show-t, és megmutatnia a világnak, hogy mennyire sokszínű és tehetséges.

„Csodálatos színésznő, és nincsen szüksége erre a talk show-ra, hogy megmutassa a kreativitását. […] Vannak más dolgok is, amikben kipróbálhatja magát.”

Portia azt is el tudja képzelni, hogy felesége esetleg készíthetne podcastokat, míg Ellen szívesen vállalna filmszerepeket, ahol nem feltétlenül a pozitív karaktert alakítaná. 

Degeneresnek mellesleg december 18-án debütál Relatable című stand up comedy előadása a Netflixen. Vagyis egy szinten már vissza is tért a gyökerekhez.

Az viszont cseppet sem könnyíti meg Ellen dolgát, hogy testvére, a szintén show business-ben dolgozó Vance DeGeneres arra bíztatja, hogy folytassa a műsort. Ellen szerint ez egyébként nem egyszer szült már konfliktust a családban. Portia azonban biztos benne, hogy a The Ellen DeGeneres Show befejezése semmiképpen sem jelentené kedvese karrierjének a végét. 

Ellen DeGeneres Is Considering Retiring From Her Daytime Talk Show

Ellen DeGeneres has revealed she’s thinking about retiring from her long-running daytime talk show. In a New York Times interview published Wednesday, DeGeneres said she’s weighing the option to leave The Ellen DeGeneres Show after her contract is up in the summer of 2020.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb