GasztronómiaLifestyle

Vasárnapi draggeli Giselle-lel és Elisson Darkkal

Giselle konyhatündérkedés közben adomázott is a színpadon

 

Immár hagyománnyá vált, hogy havonta egyszer Rainbow Brunch várja a finomságokra és az élményekre kiéhezett közönséget. November 17-én 11 órától ismét a 10 Sixty-Six ad otthont az eseménynek.

A színpadon Giselle és Elisson Dark varázsol többfogásos villásreggelit, és konyhatündérkedés közben tátott szájjal csodálhatjuk a történéseket, Elisson ugyanis zsonglőr is – aki ha a konyhában is beveti a tudományát, az garantáltan látványos lehet.

Az elkészült fogásokat természetesen minden kedves megjelentnek lehetősége nyílik megkóstolni, ahogyan a műsor előtt és után beszélgethetünk is a háziasszonyokkal.

Idén júliusban a Pride levezetéseként indult útjára a Rainbow Brunch sorozata: minden hónap egyszer finom falatok várnak minket. Bármikor megéri csatlakozni: a korán kelők szervezhetnek akár egy reggeli randit, a későn fekvők pedig akár kipihenhetik az előző napi partit. A mennyei harapnivalók és a finom koktélok sora garantált.

Ha pedig kiélveztük a falatokat, kössük össze a kellemest a hasznossal: a rendezvény ideje alatt most vasárnap ingyenes HIV-szűrés is zajlik a helyszínen.

 

Tartsatok velünk november 17-én, vasárnap a 10 Sixty-Six Barban!

A Facebook eseményért KATTINTS!

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb