Hírek

Válnak Nagy-Britannia első meleg apukái

Nagy sajtónyilvánosságot kapott a kilencvenes évek végén Tony és Barrie Drewitt-Barlow, amikor béranya segítségével megszületett kislányuk – ezzel ők lettek Nagy-Britannia első ismert meleg párja, akik közösen neveltek gyereket. Lányuk, Saffron azóta 19 éves felnőtt nő, akinek most végig kell néznie, hogy szülei válnak. Már-már szappanoperába illő okból.

A pár egyik tagja, Barrie ugyanis szerelmes lett lánya volt barátjába, a biszexuális Scott Hutchinsonba. Scott egyébként hét éven át volt Barrie személyi asszisztense és már kilenc hónapja randizgattak titokban, mire hivatalosan is be lett jelentve, hogy egy párt alkotnak.

 

A “boldog család”

 

A helyzet további pikantériáját adja, hogy jelenleg mind a négyen egy fedél alatt élnek – Barrie és Tony hat millió dollárt érő amerikai házában, ahol valószínűleg jut azért hely mindenkinek.

A The Sun magazinnak a pár azt nyilatkozta, hogy hamarosan össze kívánnak házasodni, amire Saffron is áldását adta. “Nincs kapuzárási pánikom. Ha az lenne, vásároltam volna egy Porsche 911-et” – védekezett Barrie, mikor a riporter azt firtatta, miért egy feleannyi idős fiúval ismerkedik.

Barrie és Tony között a viszony ennek ellenére sem romlott meg – az ötvenes éveiben járó két férfi évek óta külön hálószobában aludt, kapcsolatuk inkább plátói volt.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb