Hírek

Vallásos sofőr tett megjegyzést férfi utasai csókjára

Egy meleg férfi a randipartnerével ült egy Uber hátsó ülésén a Londoni éjszaka közepette, csókjukat viszont félbeszakította a sofőrjük, aki azzal indokolta tettét, hogy ő bizony keresztény, és nem szeretné, ha ilyen dolgok történnének az ő autójában.

 

Finn Davies

 

Ahogy a taxi végighaladt a fővároson, Finn Davies megcsókolta a férfit, akivel csupán aznap találkozott egy házibuliban. Amikor azonban elcsattant az ártalmatlan csók, a sofőr azt mondta: Kérem, hagyják abba, én keresztény vagyok.

Bár eredetileg tovább ment volna az autóval, Davies úgy döntött, hogy a történtek miatt hamarabb hagyja el a járművet.

„Egy barátom születésnapján voltam egy házibuliban, és egy nagyon jóképű férfival kezdtem el beszélgetni és flörtölni, aztán kiderült, hogy ugyanazon a környéken lakunk. Hajnali három körül lehetett, amikor úgy döntöttem, hogy hazamegyek, és felajánlottam a jóképű férfinak, hogy osztozzunk egy Uberen, mivel ő is hamarosan indulni készült.”

A két férfi 3 óra 25 perckor ült be az autóba, ahol eleinte udvariasan elbeszélgettek a sofőrrel, aki a profilja szerint 4,93-as értékeléssel bír, és közel két éve áll a cég alkalmazásában – írja a Pink News.

„Öt perccel az előtt, hogy kiszálltunk volna, megcsókoltuk egymást. Talán egy perce tarthatott a csókunk, amikor meghallottuk a sofőrt, ahogy azt mondja: ’Kérem, hagyják abba, én keresztény vagyok.’ A hangja zord volt, de ugyanakkor nyugodt. Azonnal abbahagytuk, és egyikünk sem szólt egy szót se. Nem tudtam, hogy mit tegyek, vagy mit mondjak a jóképű férfinak, aki mellettem ült. Nagyon kínos volt az egész, még úgy is, hogy tudtam, semmi rosszat nem tettem, és mégis bűntudatom volt, amiért felzaklattam a sofőrt. Ahogy teltek a percek, ezek az érzések átalakultak haraggá és aggodalommá, ha arra gondoltam, hogy még legalább húsz percig az autóban kell lennem. A jóképű férfi elővette a telefonját, és azt pötyögte bele: Ez nagyon kínos volt, – aztán átadta nekem, hogy elolvashassam. Mivel nálam volt a telefonja, beleírtam a válaszomat: ’Nem maradhatok ebben a taxiban. Kiszállok veled.’”

Ahogy megérkeztek a jóképű férfi állomásához, mindketten kiszálltak, és törölték a második fuvart.

Egy 2019-es kutatás szerint az Uber és hozzá hasonló szolgáltatások sofőrjei egyre gyakrabban kerülnek összetűzésbe LMBTQ-utasokkal, amelyre ez az eset is bizonyíték lehet.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin