Hírek

Válik a homofób anyuka, aki szerint a melegek teszik tönkre a családot

Az amerikai Elizabeth Johnson, más néven az “Aktivista Anyuka” (Activist Mommy) azzal szerzett magának kétes hírnevet az elmúlt néhány évben, hogy az úgynevezett “bibliai értékekre” hivatkozva pride felvonulások ellen tüntetett, nyilvánosan LMBTQ-magazinokat égetett, illetve nem győzi hangsúlyozni, hogy az LMBTQ-csoportok “beosonnak” az iskolákba, hogy ott “megerőszakolják a gyermekek agyát.”

 

Elizabeth Johnson

 

Élete céljának tekinti egyrészt megakadályozni az LMBTQ-közösség ördögi tervét, amelynek keretében tönkretennék a család fogalmát, másrészt továbbadni a következő generációnak a vallásszabadság fontosságát és a Biblia által hangsúlyozott értékeket. Úgy tűnik azonban, hogy a bibliai értékek alkalmazása a saját családjában sem működik kifogástalanul.

Facebook-posztban jelentette be néhány nappal ezelőtt, hogy beadta a válókeresetet férje és 10 gyermeke apja ellen, aki állítása szerint “sorozatosan hűtlen volt hozzá.” Az okok között szerepel megcsalás, pornográfia, szexuális erkölcstelenség, valamint testi és érzelmi bántalmazás. A gondok 16 évvel ezelőtt kezdődtek és bár idővel Johnson igénybe vette pap és pszichológus segítségét is, nem sikerült megoldást találniuk problémáikra.

Hangsúlyozza azonban, hogy nincs abban semmi képmutatás, hogy válik férjétől, miközben a melegeket hibáztatja a család fogalmának tönkretételéért. “Nem hagyhatom a Sátánt győzedelmeskedni. Semmit sem szeretne jobban, minthogy feladjam azt a fontos harcot, amelyet oly kevesen vívunk. (…) Új fejezetet nyitok az életemben, amelyben Isten lesz a férjem.

Új bejegyzés keretében kíváncsian várjuk az esküvői fotókat.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb