Kultúra

Valentin-napi meglepetés magyar zenészektől: “Szerelmes vagyok minden férfiba”

“Mindenki lehet szerelmes” mottóval újragondolt számokkal lepték meg a rajongóikat magyar zenészek Valentin-nap alkalmából, így idén először Valentin-napon több rádió játszik meleg és leszbikus párokra áthangszerelt dalokat is. A The Biebers – amiben Puskás Peti énekel -, a Pa-Dö-Dő, a Kistehén zenekar és Szász Veronika énekesnő úgy döntöttek, hogy átírják egy-egy szerelmes számukat, hogy azok a nők is megtalálhassák a szerelem ünnepéhez illő számot, akiknek nőért dobban a szívük, és azok a férfiak is, akik férfit szeretnek.

Így születtek a “Szerelmes vagyok minden férfiba”, a “Szabó Klára” és a “Sorry (Dancing boy)” című újragondolt dalok, de népdal feldolgozás is készült, melyek ma, Valentin-napon debütálnak több rádióban, a zenészek YouTube csatornáján, és néhány napon belül a Spotify-on is.

A zenészek ezzel a gesztussal is azért szeretnének tenni most, hogy egymást csak a tettek alapján ítéljék meg az emberek, tekintet nélkül nemre, nemi identitásra, szexuális orientációra, vagy éppen vallási meggyőződésre vagy származásra, tekintet nélkül bármi másra.

Forrás: nyitottakvagyunk.hu

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
hirdetés