Hírek

Vádat emeltek a partnereit szándékosan HIV-vel fertőző férfi ellen

Vádat emeltek a brit Daryll Rowe ügyében, miután másik tíz férfit próbál szándékosan HIV-vírussal megfertőzni. Az egyébként fodrászként dolgozó Daryll Rowe öt esetben sajnos sikerrel is járt. További öt esetben úgy próbálkozott eredménytelenül, hogy titokban kiszakította az óvszert.

A Grindr-en felszedett áldozatoknak az aktus után sok esetben üzenetet is küldött, amiben azzal viccelődött, hogy megfertőzte őket. “Lehet be fogsz lázasodni, mert beléd élveztem és HIV-fertőzött vagyok, lol. Whoops!

A Lewes Crown-i bíróság öt esetben súlyos testi sértéssel, további öt esetben súlyos testi sértés kísérletével vádolja a férfit, akinek az ügyében január 29-én hirdetnek ítéletet. Egy nyomozó szerint a férfi következetesen hazudozott áldozatainak, hogy elérje célját, ami az volt, hogy 2015 áprilisától kezdve – amikor diagnosztizálták nála a vírust, amelyet volt barátjától kapott el – a lehető legtöbb férfit fertőzzön meg Brighton környékén HIV-vírussal.

A főügyész Nigel Pilkington szerint minden bizonnyal jóval több áldozata van Daryllnek, aki többek között hónapokig azt is elhitte, hogy ha a saját vizeletét issza, ki fog gyógyulni betegségéből. Az áldozatoknak a bíróság teljes anonimitást garantált és vallomásukat is paraván mögött tehették meg.

Forrás: Gaystarnews

Previous post

Bálint és Szabolcs: Miért nem mehetnek a tévébe?

Next post

My favorite foods in Hungary - Experience of an American guy