Hírek

Űrlényekkel való szexet utasított vissza a meleg énekes

Az Erasure énekese, Andy Bell is szívesen gondol vissza a tavalyi, 2019-es év legemlékezetesebb pillanataira. Egyszer például vissza kellett utasítania egy űrlénnyel való szexuális együttlétet, mégpedig arra hivatkozva, hogy meleg.

Az ötvenöt éves énekes elmesélte, hogy körülbelül ezer űrhajó és repülő angyal szállt alá egy márciusi éjjel, és ajánlatot tettek neki, amely esélyt adott számára egy űrlénnyel (amelynek egy csápja van) való szexuális együttlétre.

 

Andy Bell

 

„Az egyik angyal megkérdezte, megszeretném-e tapasztalni, milyen lehet szeretkezni egy űrlénnyel, de én nemet mondtam. Arra gondoltam, hogy egyelőre nem állok készen ilyesmire, mert az űrlényekben minden szexuális irányultság és nem össze van keverve, és ráadásul egy csápjuk is van. Azért mondtam nemet, mert meleg vagyok, és az űrlények szexuális tapasztalatai nincsenek leszűkítve melegre vagy heteróra, ahogy a nemük sem csupán férfi vagy nő. Náluk minden egyben van. Nem akartam együtt lenni egy nővel, még ha ilyen formában is. Egyszerűen ilyen vagyok”

– idézte az énekest a Pink News.

A nyolcvanas évek melegikonja azt is elárulta, hogy a földönkívüli lények gondolatban kommunikálnak másokkal, ahogy vele is tették. London felett pedig korábban már több repülő csészealjat is látott, így ez csupán egy volt a sok találkozás közül.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb