Hírek

Ünnepelj pride-ot most hétvégén az egész világgal!

Már március végén világszerte legalább 170 pride rendezvényről lehetett tudni, hogy a koronavírus járvány miatt a szervezők törlik, vagy késő nyári-őszi időpontra tolják. A számláló május végén kétszáz felett járt.

Így a világ számos pontjáról LMBTQ-szervezetek és ernyőszervezetek (például: European Pride Organisers Association, US Association of Pride Organizers és InterPride) úgy döntöttek, hogy összefognak és e különleges év Pride Hónapját egyedülálló online rendezvénnyel ünneplik meg.

Így született meg a Global Pride 2020, amelyen most hétvégén mi magunk is, laptopunk előtt ülve részt vehetünk. A Facebook-esemény IDE kattintva érhető el.

A programok magyar idő szerint szombat reggel 7 órakor kezdődnek, a cikk alján látható YouTube-linken keresztül élőben követhetőek (emlékeztető beállítására is van lehetőség, ha átmegyünk a YouTube-oldalára). De nézhető a műsor a Global Pride hivatalos oldalán, a Global Pride hivatalos Facebook-oldalán, valamint az iHeart radio YouTube-csatornán is.

Mi mindenre számíthatunk? Felsorolni is nehéz lenne, ugyanis 26 órán át folyamatosan lesznek koncertek (például Todrick Hall), beszédek, előadások, drag queenek  (például Chad Michaels, a RuPaul’s Drag Race All Stars 1 győztese) fellépései.

Lesz bejelentkezés Hawaii-tól Dél-Afrikán át az új-zélandi Aucklandig mindenhonnan – egy valami garantált: unatkozni nem fogunk! A teljes programért látogassatok el a hivatalos weboldalra, ahol a Global Pride Schedule görgető sávban az (UTC +02:00) CEST / Brussels opciót kiválasztva lehet böngészni, hogy magyar idő szerint mi mikor lesz.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin