Lifestyle

Ünnepeld velünk a Humen 10. születésnapját a SoHo partiján!

 

2011. október 22-én debütált „Magyarország meleg magazinjaként” a Humen Magazin a budapesti Corinthia Hotelben található Orfeumban, az akkori időszak egyik ikonikus partisorozatán, a Confetti Party-n.

Az azóta eltelt 10 évben mind a magyar LMBTQ közösség, mind a kulturális és életmódmagazin nagyon sok változást élt meg. Az viszont állandó maradt, hogy a Humen a mai napig a hazai LMBTQ közösség és a többségi társadalom számára szolgáltat információt, edukál és hidat képez LMBTQ és heteroszexuális emberek között.

A mára 100 lapszámot maga mögött tudó Humen Magazin a jeles évfordulót a legelső szám megjelenésének napján nemcsak egy 100 oldalas, rendhagyó kiadással ünnepli, hanem egy nagyszabású partival is.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Humen Magazin (@humenmagazin)

 

Az október 8-i hivatalos nyitóbuli után ugyanis most pénteken, azaz október 22-én a SoHo Budapest ismét megnyitja kapuit, és az egész estét a Humen Magazin 10. születésnapjának szenteli. A születésnapi buli éjfélkor kezdődik, ahol az ünnepelt egy kétszemélyes wellnesshétvégét is kisorsol a résztvevők között a harkányi Dráva Hotelbe. A legjobb és legújabb zenék mellett profi táncosok és szexi host fiúk emelik az est fényét és segítenek eligazodni a néhol sötét, sikátoros kis utcákban.

Vár mindenkit október 22-én a SoHo Budapest a Humen Magazin 10. születésnapi partiján.
Bővebb információ a buli Facebook oldalán!
Cím: SoHo Budapest (1073 Budapest, Akácfa utca 51. TOP Floor)

ELŐVÉTELES JEGYVÁSÁRLÁS

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Humen Magazin (@humenmagazin)

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb