Hírek

Újra turnéra indul a Spice Girls!

Ám van a történetben egy kis csavar…

A legendás lánybanda várhatóan a napokban jelenti be 2019-es, Egyesült Királyságbeli turnéját, melyen az öt lány közül viszont csak egy vesz rész. A hírek szerint ugyanis Victoria Beckham inkább foglalkozik tovább divatvilágbeli sikereivel – írja a The Guardian.

A hírek szerint minden tag 10 millió fontot kap, hogy résztvegyen egy új greatest hits album promótálásában, fellépjen showműsorokban és más módokon népszerűsítse a turnét. A lányok állítólag egy animált szuperhős filmhez is adják a hangukat, mely a feminizmusról szól majd.

Victoria döntésével nem lehet vitatkozni: Beckham tudhatja magának a legnagyobb és legkomolyabb karriert a lányok közül, hála saját high fashion márkáinak, emellett sosem titkolta azt sem, hogy nem tartja magát nagy tehetségnek a zene terén. A divatszakmában is elismert Victoria lehet már furcsán is mutatna vérbeli üzletasszonyként a Wannabe éneklése közben.

Feloszlása óta a banda másodszorra indul turnéra. Először 2007-ben egyesültek újra egy greatest hits album és turné erejéig, akkor még mind az öten, utoljára pedig a 2012-es Olimpia megnyitóján álltak színpadra egy bőven emlékezetes fellépéssel.

Nem először fognak a lányok csupán 4-en színapdra állni. Geri 1998-as kiválása után négyen fejezték be Észak-Amerikai turnéjukat.

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb