Lifestyle

Újra itt Budapest circuit partija – Vár a Triton Red Light!

 

A tavalyi sikeres partik után a Triton készen áll rá, hogy még magasabbra tegye a lécet, és megnyitja a budapesti circuit partik új fejezetét. Április 1-én elhozzák a Triton Red Light bulit, amit az amszterdami vöröslámpás negyed ihletett, a szexi és provokatív életérzéssel, hogy felpörgesse a hangulatot és táncolni hívjon egész éjszaka.

Leültünk beszélgetni a szervezőkkel, hogy többet tudjunk meg erről a partiról és a terveikről.

Mi késztetett arra titeket, hogy Magyarországon indítsatok circuit partit?
A válasz nagyon egyszerű: imádjuk a circuit partikat. Nyugat-Európában ezek mindenhol ott vannak, de itt ez hiányzott a város meleg életéből, ezért döntöttünk úgy, hogy létrehozzuk a Tritont, Budapest circuit partiját.

Mire lehet számítani egy Triton partin?
A Triton teljesen a show-ról szól, ez egy olyan buli, ami mindent megtesz az emberek szórakoztatásáért. Amellett, hogy nemzetközileg ismert circuit DJ-ket és go-go táncosokat hozunk, mindig van egy műsor is drag queenekkel és táncosokkal. Ezzel a show-val olyasmit igyekszünk létrehozni, amire Budapesten még nem volt példa, és ez nyújt lehetőséget arra, hogy minden bulinkat különlegessé tegyük.

A neon partinkon például egy S&M show volt két neonfestéket használó táncossal, ez két olyan dolog, amit ritkán lehet együtt látni. A Triton Neon Party előadásába itt tudsz belenézni.

Mitől vált olyan különleges bulivá a Triton, amit az emberek tényleg nagyon várnak?
A visszajelzések alapján azt szeretik igazán a Tritonban, hogy nagyon más a hangulata… A szórakoztatás frissességét és hogy tele van személyességgel, ez így inkább egy nyugati életérzés. A Triton nem egy olyan buli, ahová azért mennek az emberek, hogy megmutassák magukat, nem is olyan buli, ami arról szól, hogy ki mit visel. A mi célunk annyi, hogy az emberek egyszerűen engedjék el magukat, és úgy szórakozzanak, hogy közben önmaguk lehetnek. Ha például merészebb vagy, és szexi bevállalós öltözetben szeretnél bulizni, megteheted. Ha a hétköznapi stílus jön be és inkább pólóban-farmerben szeretnél bulizni, akkor is szívesen látunk. Arra bátorítunk mindenkit, hogy az legyen, aki lenni szeretne, és azt tegye, amit csak szeretne. Amíg egy pozitív, vidám, nyitott hozzáállással jössz, otthon fogod érezni magad.

 

 

Miért döntöttetek úgy, hogy ez a mostani a Triton Red Light nevet kapja?
Az emberek számára az az üzenet, hogy lássák magukat más fényben, próbáljanak ki valami újat, érezzék magukat szexinek, és engedjék el a hétköznapi életüket. Mindannyian más emberek és merészebbek tudunk lenni, ha összehúzott függönyök mögött vagyunk, ezért inspirált minket Amszterdam vöröslámpás negyede a parti témájaként. Ez az egyetlen éjszaka, amikor a piros azt jelenti: SZABAD!

Említettétek, hogy nemzetközi DJ-ket és go-go táncosokat hoztok. Mesélnétek a Triton Red Light további fellépőiről?
A vendég DJ-nk a mexikói Juka lesz, aki a világ legjobb circuit színpadain játszott már, mint például a Matinée Group, a Matrix Events és a Sunland. Már játszott a Tritonon a tavalyi Lupa Beach partinkon, és mivel szerette a közönség és nagyon jó visszajelzéseket kaptunk vele kapcsolatban, úgy döntöttünk, hogy elhozzuk ismét. Ő fogja nyitni a partit, ezért azt javasoljuk mindenkinek, hogy korán érkezzen!

Ami a go-gót illeti, két nemzetközi pornósztár jön az Egyesült Királyságból, PJ Knox és Austin Sugar. PJ a Magnum Szaunában tart élő szexshow-t 20 órától, és utána go-go táncosként érkezik a partinkra. Austin szintén egy felnőttfilmes tartalomkészítő és nagyon ismert go-go táncos, ezért már nagyon várjuk látni őket, ahogy a szexi vibe-bal és nagyszerű táncmozdulatokkal felperzselik a színpadot.

 

 

Jó hallani, hogy több hazai LMBTQ helyszínnel is együtt dolgoztok. Milyenek a tapasztalatok?
Remekül megy! Mindazzal együtt, ami az országban történik, fontos, hogy az LMBTQ színterek és szórakozóhelyek összetartsanak, ezért mi mindig készen állunk arra, hogy együttműködjünk a többi helyi vállalkozással. Fő partnereink az Addicted Budapest, a Magnum Szauna és a Why Not Café.

Összefoglalnátok az olvasók számára a Triton Red Light legfontosabb információit?
• Dátum: 2023. április 1.
• Helyszín: OFF Kultúr nagyterem (Budapest, Berni u. 1, 1045)
• Időtartam: 23:00-tól reggel 05:00-ig
• Dress code: fekete & piros
• 23 órától 01:30-ig a nemzetközi DJ Juka (Mexikó) warm up szettje
• Színpadi show 01:30-kor a rezidens drag queenünkkel, Valerie Divine-nal és a Triton Dance Crew-val
• 01:45-től 5:00-ig a rezidens DJ-nk, Chris Dustin (Magyarország) szettje
• Kizárólag 18 éven felülieknek.

A partira transzferbuszt biztosítunk, amely 22:30-kor indul a Deák Ferenc térről, az Akvárium Klub elől. Ennek díja 1.500 forint személyenként, és tartalmaz egy ingyenes italt a buszon. A parti után a busszal lehet visszamenni a belvárosba a Deák Ferenc tér és a Magnum Szauna megállókkal, a végállomás a D9 Dark Nine.

Jegyek:
– Normál jegy: 4.000 Ft
– Szombati (aznapi) jegy: 4.900 Ft
– VIP jegy: 8.000 Ft

A VIP jegy előnyei közé tartozik a sorbanállás nélkül történő bejutás, egy ingyenes welcome ital, dedikált VIP sor a bárban, valamint VIP lounge asztalfoglalási lehetőséggel és szervízzel. Asztalfoglalás lehetséges e-mailben vagy Instagram üzenetben.

JEGYVÁSÁRLÁS

 

Hol tud kapcsolatba lépni veletek, akinek bármilyen kérdése lenne?
E-mail: tickets@tritoneventsgroup.com
Instagram: @tritoneventsgroup
Facebook: @tritoneventsgroup

 

 

Germán Henao

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin