Hírek

Újabb világmárka mutatta be idei Pride kollekcióját

Disneyland, a Nike és a H&M után a Pride Hónap indulásával a Levi’s is bemutatta saját, sorozatban ötödik szivárványos kollekcióját. A márka ezzel az elfogadást, a büszkeséget és az LMBT-közösség melletti kiállást hirdeti.

Az 1953-as alapítású cég a szeretetet, az elfogadást,a sokszínűséget és az befogadást ünnepli. Az “I AM______” feliratú pólókat a vásárlók saját maguk számára alakíthatják. Bármit is mond:  “I AM GAY,” “I AM PROUD,” “I AM UNIQUE” or “I AM ME,” ez az “I AM______” viselőjének őszinte és közvetlen megnyilvánulása. Egy ilyen különleges ruhadarab viselése egyszerre hirdeti az egyediséget és a szolidaritást – miközben az egyenlőséget ünnepli.

A 2018 tavasz-nyári Pride kollekcióban megtalálhatók lesznek fekete és fehér ujjatlan pólók, az ikonikus Levi’s batwing logo szivárványszínű verziójával, egy Trucker dzseki szivárványszínű hímzéssel és címkével és egy 501®-es rövidnadrág szivárványszínű derékpánttal és címkével.

A kiegészítők között baseball sapkák, övek és nadrágtartók, kendők és kötött sapkák lesznek, illetve zoknik és fehérneműk teszik teljessé az öltözetet, mert abban, hogy igazán büszkék legyünk, a külső ugyanúgy fontos, mint a belső!

A Levi’s® PRIDE kollekciók eladásaiból minden évben 10 %-kal az LMBT-partnerszervezeteit támogatja: a Harvey Milk Foundation-t és a Stonewall Community Foundation-t.

A PRIDE kollekció Magyarországon a Levi’s® ALLÉE bevásárlóközpontban található üzletében lesz elérhető.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb