Hírek

Újabb két évadra szerződött a Modern Család meleg párja

Már biztos – folytatódnak Cameron és Mitchell kalandjai az amerikai gyártású Modern Család című sorozatban. Az ABC szerdán jelentette be, hogy újabb két évadra írtak alá szerződést a nyolcadik évadánál járó produkció szereplőivel.

A Deadline Hollywood információi szerint a meleg házaspárt játszó két színész, a nyíltan meleg Jesse Tyler Ferguson és Eric Stonestreet az eddigi, epizódonkénti 350 ezer dolláros gázsi helyett – további hat társukkal együtt – a következő két évadban emelt összeget, fél millió dollárt kap.

Mitchell, Cam és lányuk Lily

Több, mint izgatottak vagyunk, amiért még több időt tölthetünk ezekkel a karakterekkel, ezekkel a fantasztikus színészekkel, ezekkel az elképesztő tehetséggel megáldott forgatókönyv-írókkal és csodálatos csapatunkkal – mindannyian mintha egy nagy család lennénk. És a jó értelemben vett család, nem az, amelyik egész nap veszekszik” – olvasható Steve Levitan társszerző közleményében.

A Modern Család három, egymással rokonságban álló családról szól. Egy hagyományosról három gyerekkel, egy szivárványcsaládról (Mitch és Cam, valamint a Vietnámból örökbefogadott lányuk, Lilly), továbbá a mindannyiukat összekötő édesapáról és nagyapáról, Jay Pritchettről (Ed O’Neill), kolumbiai származású feleségével (Sofia Vergara), és annak fiával.

A Modern Család szereplői

 

Previous post

A sikamlós síkosító

Next post

Megható üzenetben bújt elő a Flash - A Villám színésze