Hírek

Újabb eljegyzés a riói olimpián

tom-bosworth-1
Harry Dineley és Tom Bosworth

A brazil hetesrögbi-csapat játékosa, Isadora Cerullo lánykérése után újabb eljegyzés Rióban. A Copacabana strandján ezúttal a 20 km-es gyaloglás angol bajnoka, a nyíltan meleg olimpikon, Tom Bosworth kérte meg párja, Harry Dineley kezét.

Régóta terveztem, nem hirtelen felindulásból történt. Öt éve vagyunk együtt, és már legalább egy éve kerestem a megfelelő gyűrűt, aminek mindenképp Tiffany gyűrűnek kellett lennie. Korábban már beszélgettünk arról, hogy összekötjük az életünket, úgyhogy Harry szerintem számított rá, hogy itt Rióban valamikor meg fogom kérni a kezét. Felmentünk Rio de Janeiro jelképéhez, a Megváltó Krisztus szobrához, és láttam rajta, sejti, hogy odafent megkérem a kezét.
Úgyhogy nem ott tettem, és ezzel sikerült megtéveszteni. Amikor leértünk a partra, megkértem egy barátunkat, készítsen rólunk egy képet a tengerrel a hátunk mögött. Ekkor térdeltem le Harry előtt és elővettem a gyűrűt.

Bosworth meggyőződése, hogy a nyilvánossággal elősegíthető az LMBTQ közösség és sportolók elfogadása, hiszen mindenki láthatja, a melegek is pont ugyanolyan emberek, mint bárki más. A sportoló párjával már elutazott Rióból, már a jövő évi atlétikai világbajnokságra készül, és persze a 2020-as tokiói olimpián is szeretne rajthoz állni.

 

tom-bosworth-2

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb