Lifestyle

Újabb amerikai város tart Hetero Pride-ot

Alig néhány héttel azt követően, hogy Bostonban zöld utat kapott a Hetero Pride felvonulás, ezen felbuzdulva az ország nyugati partvidékén, Kalifornia államban tervez hasonlót Modesto város néhány lelkes, büszke és elnyomott heteroszexuálisa. A rendezvényt augusztus 24-re tervezik, és a „nyugati civilizációt”, valamint a „megszületett és meg nem született gyermekeket” ünnepelnék.

 

Az esemény plakátja

 

Számos különböző dolgot népszerűsítünk: heteroszexualitást, férfiasságot, nőiességet, csecsemőket, megszületetteket és különösen a meg nem születetteket, a családot, amelyet apa, anya és gyerekek alkotnak – csupa olyasmit, ami naggyá tette nemzetünket” – nyilatkozta Don Grundmann a Los Angeles Times-nak.

A férfi az elnöke a Nemzeti Hetero Pride Koalíciónak, amely egyelőre csak Kalifornia államban aktív, de bíznak benne, hogy hamarosan országos lefedettségük lesz.

Modesto városvezetése egyelőre annyi kommentárt fűzött a tervezett felvonuláshoz, hogy a különböző városi rendezvények engedélyezését azok kivitelezhetősége alapján mérlegelik és nem a mögöttes szándék szerint. Így még ha nem is feltétlenül értenek egyet a Hetero Pride-dal, az nem jelenti azt, hogy nem adnak a megszervezésére lehetőséget.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin