Egészség

Új tagokat vár a Magyar LMBT+ Medicína Társaság

Új tagokat vár a Magyar LMBT+ Medicína civil társaság, amely a mindenki számára elérhető, az emberi méltóságot tiszteletben tartó, befogadó szemléletű egészségügyi ellátás biztosításáért dolgozik.

A civil szervezet kiemelt célja az egészségügyi dolgozók LMBT+ személyekkel kapcsolatos érzékenységének növelése, az LMBT+ személyek speciális ellátási szükségleteivel kapcsolatos tudásuk bővítése. „Véleményünk szerint ezen keresztül megvalósulhat az LMBT+ személyek testi és lelki egészségének javítása. Továbbá feladatunknak tekintjük az LMBT+ egészségügyi dolgozók érdekvédelmi képviseletét” – olvasható a társaság honlapján.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Háttér Társaság (@hattertarsasag) által megosztott bejegyzés

 

A csoportban való részvétel önkéntes, amihez nem kell engedélyt kérni felettesektől. Ha a nyilvánosságnak szánt szakértői anyagokban valaki az anonimitást részesíti előnyben, arra is lehetőség van.

A szervezet mindazok számára hasznos lehet, akik elkötelezettek az LMBT+ személyek testi és lelki egészségének javítása mellett, fontosnak tartják az emberi méltóságot tiszteletben tartó, befogadó szemléletű egészségügyi ellátást és vannak elképzelései az LMBT+ emberek szakszerű egészségügyi ellátásával kapcsolatban.

Egy olyan szakmai műhelybe invitálunk, amely együtt gondolkodási keretet biztosít az LMBT+ egészséget támogató orvosoknak és egészségügyi dolgozóknak. Szakértői anyagok elkészítésében számítunk rád az egészségügyi dolgozók LMBT+ személyekkel kapcsolatos érzékenységének növelése, valamint az LMBT+ személyek speciális ellátási szükségleteivel kapcsolatos tudásának bővítése céljából” – olvasható a részletes felhívásban.

Jelentkezni január 22-ig lehet egy pár soros bemutatkozás keretében, a motivációkat is említve a nemet.erzsebet@hatter.hu email címen.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin