Kultúra

Új sorozatban szerepel Neil Patrick Harris

Az Így jártam anyátokkal befejezése óta nem túl sok szerepben láthattuk viszont mindenki Barney-ját, ami nem is csoda, hiszen a nagysikerű sorozat után Neil Patrick Harris inkább családi életére koncentrált. Most viszont eljött az idő, hogy újra megcsillogtassa komikusi tehetségét és egy új sorozatban bűvölje el a nézőket. 

NEW YORK, NY - NOVEMBER 17:  Actor Neil Patrick Harris attends CNN Heroes 2015 - Red Carpet Arrivals at American Museum of Natural History on November 17, 2015 in New York City. 25619_023  (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for CNN)
Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images

A Netflixen érkező A balszerencse áradása az azonos című gyerekkönyvsorozat feldolgozása lesz, amelyből 2004-ben már készült egy verzió. Akkor a gonosz Olaf gróf szerepében Jim Carrey-t láthattuk, most pedig Neil Patrick Harris ügyködhet azon, hogy furfangos módon megszerezze az elárvult Baudelaire-gyerekek vagyonát.

A szatirikus hangvételű, különleges hangulatú könyvek írója, Lemony Snicket (eredeti nevén Daniel Handler) minden bizonnyal most is aktív részt vállal majd a forgatókönyvvé formálásban, a rendezést pedig a film alkotójára, Brad Silberlingre bízták. Mi már nagyon kíváncsian várjuk, hogyan mutat majd Neil Patrick Harris remélhetőleg műorral, műpúppal és csapzott hajjal.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb