Színes

Új oldalát villantotta meg Ricky Martin a legújabb címlapfotózásán

A Schön! magazin címlapjára került Ricky Martin, aki 2021-et vadonatúj szakállal köszöntötte.

A címlap és interjú apropóján készített fotósorozat azonban azzal szembesíti az embert, hogy a latinó énekesnek nem ez az egyetlen, korábban nem látott oldala.

 

 

 

Martin hamisítatlan bőrös daddyként pózol a kamera előtt, ami egészen újszerű szituáció, hiszen az elmúlt években elsősorban férje és gyermekei körében láthattuk.

A Schön! magazinnak elmesélte, hogy a koronavírus miatt az elmúlt egy év kevésbé mozgalmasra sikerült, mint azt eredetileg tervezték, ám így több ideje maradt legalább családjára. Férjével, Yoseffel négy gyermeket nevelnek közösen. A gyerekek gyakorlatilag jobban is viselték a bezártságot és a szabályokat, mint apukáik, Rickyre rendszeresen a srácok szóltak rá, hogy húzza fel a maszkot.

Ricky Martin hosszú éveken, sőt, évtizedeken át küzdött szexuális orientációjával, önmaga elfogadásával. Végül 2010-ben coming outolt egy blogbejegyzésben, nem sokkal memoárja megjelenése előtt. “Büszkén mondhatom, hogy szerencsés meleg férfi vagyok. Áldott vagyok, amiért az lehetek, aki” – jelentette ki akkor, hozzátéve, hogy a könyv írása segített feldolgozni és elfogadni, ki is ő valójában.

Ma így tekint vissza az írással töltött időszakra: “Küzdelem zajlott bennem, azt kérdezgetve, vajon meleg vagyok? Vagy biszexuális? Meleg? Vagy biszexuális? Mindkettő rendben van, csak ne hazudjak magamnak. Végül azt mondtam: Rick, te egy nagyon szerencsés homoszexuális férfi vagy. Meleg vagy. Leírtam, rányomtam a küldés gombra, majd sírni kezdtem. És hihetetlenül boldog vagyok azóta.

Borítókép: Schön!

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb