Kultúra

Új dallal tért vissza a “leszbikus Jézus”

Hayley Kiyoko, a színésznőből lett énekesnő újabb dallal örvendeztette meg rajongótáborát és azokat is, akik most hallanak róla először..

A hölgy jelenleg is járja a világot Expectations turnéjával, és a pánszexuális énekesnővel és dalszerzővel, Kailee Morgue-val együtt elkészült legújabb dala is Headcase címmel – írja a Pride.

A japán gyökerekkel is rendelkező amerikai énekesnő elárulta: szívesen dolgozik együtt az LMBTQ-közösség tagjaival, mert fontosnak tartja, hogy támogassák egymást a queer énekesek: „Fontos számomra, hogy mindenkit támogathassak, mert tudom, hogy amikor én elkezdtem az énekesi karrieremet, nem vágytam másra csakis támogatásra. Az is fontos, hogy olyan embereket támogassak, akikben hiszek. Szerintem Kailee remek, és nagyon boldog vagyok, amiért a részese lehetek a dalnak.

Jövőbeli terveiről annyit árult el, hogy továbbra is szeretne más énekesekkel együtt dolgozni, például Shawn Mendesszel, Post Malone-nal vagy Frank Oceannel, de mindennél fontosabbnak érzi kiemelni, hogy a rajongói miatt képes ilyen szintű dalokat produkálni; miattuk tart ott ahol van, és szerinte ez a jövőben is így lesz.

 

 

Apropó, Shawn Mendes:

 

„A boldogsághoz és a sikerhez is őszintének kell lennünk” – Shawn Mendes, a vérbeli popsztár

 

Previous post

Elindult az LMBTQ közösség idei globális felmérése - Változtassuk meg a világot!

Next post

Titokban bújt elő egymásnak a Bajos csajok két sztárja