Hírek

Úgy tűnik, valaki “jótékonysági orgiát” szervezett Grindren két család megsegítésére

Azok, akik regisztrálva vannak a Grindr meleg randiapplikáción, sokféle üzenettel találkozhattak már. Vannak, akik barátkoznának, mások meginnának valamit, esetleg kósza kalandot keresnek, vagy éppen a szőke herceget fehér lovon.

Olyan nyitószövegbe azonban valószínűleg egyelőre nagyon kevesen futottak még bele, mint amilyenbe az az egyébként michigani férfi, aki Kalifornia államban járva lépett fel az applikációra – számol be a Pinknews.

Egy helyi férfi ugyanis “jótékonysági orgiára” invitálta őt, ahova a beugró 50 dollár – az összeg azonban egy az egyben jó célra megy, két, nemrég elhunyt meleg férfi családjának.

 

A beszélgetés | Forrás: Twitter

 

Történetünk főszereplője nehezen tudott mit kezdeni a helyzettel, végül nemet is mondott, Twitterre azonban megosztásra alkalmasnak találta – érkezett is rá azóta több, mint 50 ezer reakció.

Vannak, akik a komment szekcióban már temetik is a jótékonysági süteményvásárokat és autómosásokat, mondván, hogy a jövő a jótékonysági orgiákra. Aztán van olyan is, aki bízik benne, hogy az ő halála után is hasonló orgiát szerveznek majd.

A családok reakciója, amelyek a pénzt kapják: köszönjük, hogy szexeltek” – írja egy másik felhasználó. “A DEFINÍCIÓJA annak, amikor melegek segítik egymást.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb