Kultúra

Ugorj szintet a parti palettán! – Jön a No.1.

A jelenlegi partik jó ízű marketingfogások a megújult Teslában tartott új queer buli szervezői szerint. De mitől lesz más a No.1., milyen meglepetésre számíthatunk és miért nem kell félni a félreértett dresscode-tól? A havonta érkező sorozat atyjaival beszélgettünk.

Milyennek látjátok az itthoni bulik helyzetét?
A jelenlegi partik leginkább a rutinon és illúzión alapulnak. Jó ízű marketingfogások. Szeretnénk megtörni ezt a hagyományt és alternatívát kínálni egy olyan kivételes közegnek, akik nem tudnak azonosulni a jelenlegi színvonallal és merészebbre, többre vágynak.

Honnan jött a No.1 ötlete?

A 2017-es nyárra érezhetően felhígult a magyar parti piac kínálata, a biztonsági játék, amit a szervezők játszanak, kikoptatta a bulikból a trendérzékeny, véleményalkotó rétegeket, akik a partik velejét adták. Úgy gondoljuk, hogy a közeljövőben a mennyiséget felváltja a minőség, elcsépelt tematikákat pedig leváltja majd egy új gondolat.

Tesla táncterem

Miben lesz más a No.1, mi lehet ez az új gondolat?
Leginkább az ígéretek betartása. Ahogyan a politikának se sikerül, úgy az élet más területein a hatásvadász, populista ígéretek dömpingjeivel lehet találkozni. Itt is.
Szeretnénk megismerni a vendégeinket és nem sajnáljuk a kedves szavakat tőlük. A minőségre, a tartalomra, az alkalomra varázsára és a személyességre fókuszálunk majd.

Említetted, hogy meglepetés produkcióval is készültök, erről tudsz nekünk egy kis információt csepegtetni?
Attól, garantáltan leesik majd az állatok! Sajnos nem mondhatok túl sokat, de azt elárulhatom, hogy ez az álladó koncepció része lesz. Mindenki szereti a meglepetéseket. Mi is.
Szerintünk sokkal izgalmasabb, ha egyszer csak a buli közben váratlanul bukkan fel egy ismert arc vagy meglepetés produkció a színpadon, mintha az előre beharangozott sztárvendéges-haknis utat választanánk. Ez egy plusz faktor amiért megéri hozzánk járni.

És mire számíthatunk a zenei felhozatal tekintetében?
Visszanyúlunk a gyökerekhez és rengeteg slágergyanús szerzeményt hozunk majd a New York-i és chicagói house jegyében. Tudni kell, hogy ide kapcsolódnak olyan drag dívák zenéi is, mint RuPaul és az általa felkarolt előadók és barátaik.
Senkinek se kell attól tartania, hogy ismeretlen számokra kellene jól éreznie magát, mert egy olyan vonalat hozunk be a parti életbe, ami ott lapul mindenki lejátszási listáiban a klasszikus slágerekkel egyetemben. Összességében az ismertebb electro-dance dallamok mellett – az eddigi meleg bulikhoz képest – egy üdítően új hangzásvilággal találkozhattok majd a partin.

Az eseményben írtok dresscode-ról. Ez miből áll nálatok? A budapesti éjszakában ennek a szónak lett egy eléggé ijesztő, negatív értelmezése…
Sokan összekeverik a facecontrol és a dresscode fogalmát. Amíg a dresscode alapján szelektálják egy buliban az embereket, addig szerintem nem vetődhetnek fel esélyegyenlőséggel kapcsolatos aggályok, hisz ez egy játék, és minden játéknak vannak szabályai, amit be kell tartani.
Marad elég sorozat, ahol ellehet lazáskodni az outfitet.

Tesla

Milyen az a megjelenés, amit szívesen láttok a No.1-on?
Szeretjük az extravagáns szetteket, de alapvetően a minimum szintet egy smart casualben határoznánk meg. Legyetek csinosak, legyetek izgalmasak és találkozzunk november 4-én a megújult Teslában!

No. 1.

2017 november 4.

Tesla

1075 Budapest, Kazinczy u. 21.

Facebook-esemény és további informácó itt.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb