Hírek

Trumptól félti meleg fiát Robert De Niro

Robert De Niro elismerte: aggódik, hogy Trump elnöksége lerombolja az Amerikai Egyesült Államokban hosszú évek alatt felépített elfogadást.

Az Oscar-díjas színész a múltban többször is hangot adott ellenszenvének Trump kirohanásai miatt és hat félvér gyermeke miatt, akik közül az egyik nem mellesleg meleg, mindez különösen érzékenyen érinti – írja a PinkNews.

Robert De Niro

Amikor Trump lett az elnök úgy gondoltam oké, lássuk, mit csinál – talán megváltozhat. De csak rosszabb lett. […] Egy igazi rasszista. Azt hittem, hogy mint New York-i megérti a város sokszínűségét, de ugyanolyan rosszul kezeli a dolgokat, mint ahogyan azt már korábban is gondoltam – és a helyzet egyre rosszabb.

Robert De Niro családjáról is nyíltan beszélt, megemlítve meleg fia iránt érzett aggodalmát. De fia nem az egyetlen kötődése az LMBTQ közösséghez, hiszen édesapja, Robert Henry De Niro is meleg volt.

Sztárok, akiknek nem is gondolnád, hogy valamelyik szülője az LMBT-közösség tagja

 A művész 1993-ban halt meg, Robert De Niro pedig 2014-ben beszélt édesapjáról és kettejük múltjáról. Szülei még a férfi fiatal korában elváltak, és nem is igazán tartották egymással a kapcsolatot. Éppen ezért azt kívánja, bárcsak több ideje lett volna édesapjával, akivel így talán többet beszélhettek volna akár a szexualitásáról is.

Ezért kívánom azt a gyerekeimnek, hogy álljanak meg egy pillanatra és gondolkozzanak el azon, hogy néha most kell megtennünk a dolgokat, és nem később, mert az a később lehet, hogy majd 20 év múlva lesz – az pedig már túl késő.

FRA EU post inject banner
Previous post

Adományozz hajat!

Next post

Még idén megvalósulhat Japánban a házassági egyenlőség?