Nagyvilág

Trump támogatója szerint dildóhasználatra oktatják a gyerekeket a melegek

Forrás: Twitter

Semmitől sem riadnak vissza a Trumpot támogató kampányolók az Egyesült Államokban, amikor megpróbálják lejáratni az LMBTQ közösséget. A republikánus Erin Mazzoni, akiről úgy tudni, a Tennessee állambeli Franklin város polgármester-jelöltjének segítője, bizarr beszédet tartott a minap – írja a Star Observer.

Mazzoni a városi tanács előtt sírva adta elő, hogy mennyire lezüllött a település, hiszen a Lower Bucks Rainbow Room nevű ifjúsági szervezet 8-12 éves gyerekeknek ad dildókat és fenékdugókat, és a használatukra tanítja őket.

A szervezet egyébként egy helyi templomban tart összejöveteleket 14-21 éves LMBTQ fiataloknak, ahol szexuális felvilágosítás mellett különféle programokat szerveznek, például versolvasó esteket és virágkötő műhelyeket. Mazzoni semmilyen bizonyítékot nem szolgáltatott arra, hogy állításai igazak lennének.

Nem ez egyébként az első alkalom, hogy Mazzoni bizarr dolgokat művel a politikai kampány során. Korábban Gabrielle Hansen polgármester-jelölttel egyszerűen fogták egyes nők fényképeit és a beleegyezésük és tudtuk nélkül kiposztolták Hansen közösségi-média oldalára, a kampányuk republikánus támogatóiként tüntetve fel őket. Amikor egy újságíró számonkérte őket, még Mazzoni háborodott fel, és azzal vádolta az újságírót, hogy „zaklatja”.

Az USA-ban az utóbbi időben egyre terjed az LMBTQ-ellenes retorika, ami miatt sok fiatal nem érzi magát biztonságban.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin