Hírek

Trump szerint teljesen rendben van, ha férfiak házasodnak egymással

A konzervatív Fox News csatorna készített interjút az Egyesült Államok elnökével, Donald Trumppal. Bár a teljes beszélgetés csak vasárnap kerül adásba, a műsorvezető Steve Hilton már megosztott néhány jelenetet Twitter-csatornáján.

Az egyik ilyen részlet arról szólt, hogy Trump egyik lehetséges demokrata kihívója, Pete Buttigieg, egy Székesfehérvár méretű város polgármestere, meleg, és boldog házasságban él férjével – számol be a Washington Post nyomán a 444.

Miután az elnök sokadik alkalommal is elszórakozott Buttigieg nevének kiejtésén (ejtsd Bútedzsedzs), elmondta, hogy lehetnek “egyes emberek”, akiknek gondja van ezzel, de neki nincs, szerinte ez nagyszerű.

Hozzátette: szerinte az is teljesen rendben van, hogy Buttigieg és férje, Chasten nyíltan beszélnek párkapcsolatukról a kampány során. Trump abban is egyetértett Hiltonnal, hogy Pete Buttigieg jelöltsége annak a haladásnak a jele, melyen az ország végigment: „úgy gondolom, hogy ez valami, amivel alighanem egyes embereknek problémája van. Nekem egyáltalán nincs vele. Szerintem ez jó.” – mondta el Trump.

 

The Next Revolution on Twitter

Another sneak peek of our EXCLUSIVE interview with @realDonaldTrump – listen below to what he has to say about @PeteButtigieg, and don’t miss the full interview this Sunday at 9PM ET on @FoxNews! https://t.co/YS9kobn4d0

 

Previous post

Egyre nagyobb elfogadásra talál Indiában az LMBTQ-közösség

Next post

"Feketelistára" került az Eurovízió homofób belarusz kommentátora