Hírek

Trump rokona szerint “abszurd” állítás, hogy az elnököt szereti az LMBTQ-közösség

Alaposan magára haragította az elmúlt hetekben az amerikai közvélemény egy jelentős részét Donald Trump unokahúga, Mary L. Trump – de főleg saját családját. A düh kiváltó oka a július közepén megjelent Too Much and Never Enough című kötet, amelyben a nő betekintést enged az elnök és családja pénzügyi machinációiba és egyéb, féltve örzött titkaiba. A könyv az első két hétben egymillió példányban kelt el.

 

 

Az egyébként leszbikus Mary L. Trump az Advocate-nak adott interjúban a kötet kapcsán elmesélte, hogy mindig is félt coming outolni családja előtt, ahol megengedett volt a homofóbia, a nagymama például fennhangon buzizta Elton Johnt.

Donald Trumppal sem merte megosztani titkát, partnerét sem mutatta be soha. Tapasztalata szerint ugyanis az elnök kényelmetlenül érzi magát a meleg, leszbikus és transznemű emberek miatt.

Véleménye szerint “abszurd” Trump azon állítása, hogy a melegek szeretik őt. “Ami talán még ennél is rosszabb, hogy bizonyos szintig meggyőzte magát arról, hogy ez igaz” – mondta Mary, hozzátéve, hogy különösen a férfiak közötti szexualitás és a transz emberek zavarják. Utóbbiak azért, mert kellemetlen számára mindenki, aki különböző. “Nem hiszem, hogy kicsit is érdekelnék az LMBTQ-ügyek.

Nem támogatja az LMBTQ-közösséget, vagy ha már itt tartunk, akármilyen közösséget. Donald a saját önző érdekein túl nem viseli gondját senkinek és nem hisz semmiben. Ha azt tanácsolják neki, hogy valamit hajtson végre, megteszi. De egyébként nagy ívben tesz rá.

 

Meleg ikonnak tartja magát Donald Trump

 

Previous post

Még idén újabb európai országban indul Drag Race

Next post

Az oroszok szerint a nagykövetségek szivárványzászlóval veszélyeztették a kiskorúakat