Hírek

Trump pólókkal próbálja megnyerni az LMBT-szavazókat

Lassan itt az amerikai elnökválasztás hajrája, és ahogy látjuk, a jelöltek mindent bedobnak, hogy elnökök lehessenek. Trump eddig várt, hogy az egyik legfontosabb kampányfogással előrukkoljon: az LMBT-szavazók megnyerésére pólókat kezdett árulni.

Ne lepődjön meg senki azon, hogy a republikánus Donald Trump az LMBT-embereket megcélzó termékekkel árasztotta el webshopját, hiszen már korábban kijelentette: “Minden erőmmel azon leszek majd, hogy megvédjem az LMBT-polgárokat a gyűlöletes idegen ideológiák elnyomásától és zsarnokságától.”

Fotó: KENA BETANCUR/AFP/GETTY
Fotó: KENA BETANCUR/AFP/GETTY

Az persze már más lapra tartozik, hogy közben mélységesen elítéli az azonos neműek házasságát, valamint részt vett egy LMBT-ellenes csoport találkozóján, csupán pár mérföldre a Pulse bártól, ahol 49 ember vesztette életét júniusban.

Mindezt tegyük félre, s csodáljuk meg ezt a remekbe szabott pólót, amelyen az áll, “LMBTQ-k Trumpért”. Ki ne szeretne 30 dollárért magának egy ilyen gyöngyszemet? (Remélhetőleg csak férfiak, mivel női méretben nem gyártottak belőle. Ők érjék be az ötdolláros kitűzővel.)

trumppóló

És most térjünk rá egy kicsit kényesebb témára. A pólókat egy olyan ember gyártja, akiről nem is hinnénk, hogy ilyenben részt venne: Mike Pence, Trump alelnökjelöltje, Amerika legnagyobb melegellenes republikánusa. Pence nevéhez kötődik az a törvény, amely engedélyezte a vállalatoknak, hogy melegségük miatt kirúghassanak embereket a munkahelyekről. Kiáll a házassági egyenlőség ellen, valamint támogatja, hogy a hadseregbe ne vehessenek fel LMBT-embereket.

Amúgy ha valaki inkább Trump ellenfelét, Hilary Clintont szeretné támogatni, az sokkal nagyobb ruhaválasztékot találhat a hölgy webshopjában: pólók, atléták, kitűzők és matricák széles választéka található itt. Valamint eddig nem érkezett arról hír, hogy ezeket egy LMBT-ellenes ember gyártaná.

hillarypóló

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb