Hírek

Trump nyíltan meleg politikusa szerint a szexuális orientációja teszi őt jobb kereszténnyé

Richard Grenell az első nyíltan meleg politikus, aki kormányzati pozíciót kapott, és egyben ő az USA németországi nagykövete. Legutóbb azt mondta egy szintén meleg konzervatív politikusnak, Dave Rubinnak, hogy jobb kereszténnyé vált azáltal, hogy meleg – írja a Gay Times.

 

Richard Grenell (b) nagykövet hivatali esküje Mike Pence alelnök (j) jelenlétében. A Bibliát Grenell párja, Matt Lashey tartja.

 

„Én melegnek születtem. A helyzet tehát az, hogy én teljes mértékben elfogadom azt, ahogy Isten a saját képmására teremtett, és hogy lehetek egyszerre meleg és keresztény. Ezzel pedig semmi probléma nincs. […] Amikor rákbeteg voltam, és rosszul éreztem magam a külsőm miatt, szerintem többet imádkoztam, és közelebb álltam Istenhez, mert szükségem volt rá. Bűntudatom van, amiért életem során nem imádkozok eleget, amikor jól mennek a dolgaim. Szerintem túl sokszor kapom meg azt, hogy nem lehetek egyszerre meleg és keresztény, és valójában ez tesz jobb kereszténnyé. Krisztus tökéletlen híve vagyok. Minden egyes nap elbukok. De számomra ennek az a szépsége, hogy a Biblia azt mondja, minden reggel új kegyelemben részesülünk.”

Emellett azonban Grenell kritizálta a liberálisabb LMBTQ-aktivistákat, mivel szerinte ők valójában nem is az LMBTQ-jogokért harcolnak világszerte; nem akarnak egyenlőséget, csak azt, hogy ünnepeljék őket, és az LMBTQ-közösségnek be kell látnia, hogy nem ért egyet az ellenfeleivel.

Dave Rubin, akinek Grenell kiöntötte a lelkét, egyébként korábban a melegeket hibáztatta a kaliforniai erdőtüzekért. Szerinte ugyanis a PG&E közüzemi vállalat inkább arra koncentrált, hogy több meleget, feketét és ázsiait alkalmazzon, és nem a képzett munkaerőt kereste leendő dolgozóiban.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin