Hírek

Trump jelöltje szerint az LMBT-jogok elfogadása után a pedofília legalizálása következik

Donald Trump, az Amerikai Egyesült Államok januárban beiktatott elnöke a Földművelésügyi Minisztérium tudományos főmunkatársának hamarosan egy Sam Clovis nevű férfit tervez kinevezni, amely azonban alaposan kiverte a biztosítékot az ellenzék részéről. Egyrészt bár dicséretes, hogy Clovis politikatudományból és közigazgatásból diplomázott, valamint 25 évig szolgált az USA légierejében, a mezőgazdaságról semmilyen háttértudással nem rendelkezik.

Sam Clovis

Az egykor rádiós műsorvezetőként is dolgozó férfinak igen vaskos véleménye van az LMBT-közösségről és annak jogairól. Kiindulási pontja szerint a homoszexualitás választás kérdése, a tudomány “bizonytalan” azzal kapcsolatban, vajon valaki születésétől fogva az-e, vagy sem. És mivel szerinte inkább mi döntünk a szexuális hovatartozásunkról, így nem indokolt védelmezni a szexuális kisebbségeket.

Ezt a logikát követve, mi lesz a következő? Védeni fogjuk a pedofilokat? Védeni fogjuk a többnejűeket? Védeni fogjuk a perverzeket? Mi a logika a védelem kiterjesztésében?” – tette fel a kérdést Clovis egy korábbi kampányútján.

Mindez Donald Trumpot azonban valószínűleg nem fogja zavartatni Clovis kinevezésében. Az LMBT-közösség iránt eddig sem tanusított különösebb tiszteletet és érdeklődést, legutóbb a transzneműeket zárta ki egy az egyben a seregből.

Previous post

Már hivatalos, érkezik a RuPaul's Drage Race All Stars 3

Next post

Fájdalmas férfiak - Hanya Yanagihara: A Little Life