Hírek

Trump egyik legfőbb támogatója, a homofób szenátor férfiprostituáltakhoz jár

Lindsey Graham

 

Lindsey Graham, Dél-Karolina republikánus szenátora Donald Trump elnök egyik legfőbb támogatójának számít. A 64 éves politikus 2015-ben maga is indult az elnökjelöltségért, azóta azonban mindenben Trump mellett áll. Most a melegpornós Sean Harding állítja: a nőtlen politikus valójában meleg.

“Van egy homofób republikánus szenátor, aki nem jobb Trumpnál, aki minden törvényt megszavaz, ami kárt okoz az LMBTQ közösségnek és a kisebbségeknek. Minden szexmunkásnak, akit csak ismerek, már fizetett ez a férfi. Ha elegen szólalunk meg, akkor elmozdíthatjuk a hivatalából?”

 

 

Harding a további tweetekben LG monogrammal azonosítja az érintett politikust (a szenátorok közül ez egyedül Grahamra illik), és arról beszél, várja minden hozzá hasonló szexmunkás jelentkezését, aki kapcsolatba került a politikussal. Harding nem kertel: szerinte 100 kiskorú lány vallomása se volt elég például Jeffrey Epstein ellen, így ő óvatosabb. Azért keres másokat, mert egyedül egyszerű lenne őt rágalmazásért beperelni.

 

Sean Harding

 

Régóta tartja magát a pletyka, hogy Graham meleg, ennek ellenére pályafutása során támogatta, hogy tiltsák meg az azonos nemű pároknak az örökbefogadást, ahogy az egyenlő házasság alkotmányos tiltását is támogatta. 2015-ben viszont már azt nyilatkozta a legfelsőbb bíróság történelmi lépése után, hogy a nemzetnek el kell fogadnia a bíróság döntését az egyenlő házasság kérdésében.

Messze nem Harding az első, aki Graham orientációjára utal, ami szinte nyílt titok. Idén áprilisban például Quinn Cummings írónő viccelődött ezen. Amikor a demokrata kihívója, az afroamerikai Jaime Harrison több pénzt gyűjtött a kampányához, akkor Cummings egy tweetben azon élcelődött, hogy “bizonyára nem ez az első alkalom, hogy Graham “alul maradt” egy fekete férfival”.

 

 

A mostani vádak bizonyítása elsődleges feladata lesz Hardingnak, ha azt akarja, hogy a mainstream média is ráharapjon a sztorijára. Ehhez az állításait egyértelmű bizonyítékokkal kell alátámasztania. Mindenesetre már jelentkezett nála több cég is, akik biztosítanák számára a jogi segítséget.

 

 

Hogyan karanténozik egy konzervatív homofób exképviselő?

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin