Hírek

Troye Sivan rettegett az előbújástól

A fiatal énekes elárulta, hogy első tizenöt évében azért imádkozott, hogy ne legyen meleg, magától a gondolattól pedig egyenesen rettegett.

Troye Sivan a Harper’s Bazaarnak adott interjúban mesélt arról, hogy bár immár nyíltan meleg énekesként ismeri a világ, még mindig próbálja többet megtudni önmagáról és rájönni, ki is ő valójában.

 

Troye Sivan

 

„A coming out egy dolog. De az, hogy utána előbújj akként, aki lenni szeretnél, már teljesen más. Bár elmondtam a családomnak, hogy meleg vagyok, továbbra is voltak dolgok, amiket el akartam rejteni előlük. Ilyen volt például az, ahogy mozogni, öltözködni vagy beszélni szerettem volna. Olyan társadalomban nőttem fel, ahol életem első tizenöt évében nem akartam meleg lenni, és egyenesen rettegtem a gondolatától is. Ez az érzés még mindig megvan bennem, de igyekszem önmagam lenni. Valójában nagyon élvezem ezt az egész folyamatot, hogy rájöjjek, mi tetszik és mi nem. Egyszerűen nincsenek szabályok.”

A huszonnégy éves Sivan karrierje elején, amikor már nyíltan meleg férfiként állt színpadra, sokszor meglepődött azon, milyen hatást vált ki az emberekből. Sosem tervezte, hogy egyszer majd LMBTQ ikon válik belőle, de előbújása óta észrevette, mekkora hatással van az emberekre.

A Pink News idézte is az énekest, akit nem zavar, ha az emberek szexuális orientációjáról vagy előbújásáról szeretnének vele beszélgetni. Ezt egy jó jelnek tartja, mert ezzel is segíthet másoknak, és talán hatással is lehet az életükre. Véleménye szerint ez a legkevesebb, amit tehet értük.

 

 

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb