Hírek

Troye Sivan előbújásról szóló mozifilmben kapott szerepet

Christopher Nolan első világháborús opuszában, a Dunkirkben játszik Harry Styles, a OneDirection énekese is. Most egy másik szívtipró popsztár, Troye Sivan lép a nyomdokaiba.

 

Joel Edgerton rendezésében jövőre mutatják be a Boy Erased című filmet. A felnőtté válásról és a coming outról szóló dráma egy átnevelő terápián átesett fiú emlékiratain alapul.

Az eredeti önéletrajzi könyvet Garrad Conley jegyzi, aki papírra vetette, milyen helyzetbe került, miután elsőéves egyetemistaként előbújtatták.

A címszerepet A régi város című filmmel berobbant Lucas Hedges alakítja majd, de rajta kívül is igazi sztárparádét vonultat fel a produkció. A meleg fiú szüleit Russell Crowe és Nicole Kidman formálja meg, de szerepet kap a színész-rendező Xavier Dolan (aki filmjei mellett például Adele Hello videoklipjét is jegyzi) és Flea, a Red Hot Chili Peppers basszusgitárosa is. Ehhez az illusztris társasághoz csatlakozik Troye Sivan, akinek egyébként nem ez lesz az első szerepe: még zenei karrierje előtt egy dél-afrikai sorozatban játszott.

Részünkről ezt a projektet máris imádjuk.

 

 

 

Lenny Kravitz post inject banner
Previous post

Legars: “Izgalmasabb megérteni a dolgokat, mintsem ítélkezni fölöttük.”

Next post

Nyálcsorgató - A magyar modell