Hírek

Transzvesztitát kevert össze Lady Gagával a divatfotós

Borzalmas arcmemóriával megáldva mélyen együttérzünk Patrick McMullan divatfotóssal, aki kapitális hibát követett el.

miss-fame-02
Miss Fame / fotó: missfamenyc

A New York Fashion Weekről tudósítva a meleg divattervező, Marc Jacobs (aki egyik kedvenc ex-pornósztárunkkal, Harry Louis-szal is kavart) aktuális bemutatóján keverte össze Lady Gagát Miss Fame-mel. Hogy a baki még kínosabb legyen, a tévedésre mezei felhasználók hívták fel a figyelmet, ők jelezték, hogy a fotós nem Lady Gagát látta vonulni.

A Vogue Italiának is dolgozó Miss Fame mára keresett modell a divatszakmában, és a sokadik évadot élő transzvesztita valóságshow-ban, a RuPaul’s Drag Race-ben került igazán reflektorfénybe. Miss Fame a sminkmester Kurtis Dam-Mikkelsen alteregója, aki férfimodell volt, mielőtt Miss Fame-ként befutott. (Korábbi fotóiból, köztük NSFW meztelen képet is tartalmazó válogatást ITT találni.)

miss-fame

Kurtis Dam-Mikkelsen civilben:

A photo posted by Miss Fame (@missfamenyc) on

 

A reality után Miss Fame énekesi karrierbe is kezdett, bár azt a legnagyobb jóindulattal sem mondhatnák, hogy túl sok vizet zavar a popzenében. Amit viszont make-up artistként csinál, az tiszteletet parancsol, érdemes végigpörgetni az Instagram profilját vagy a hivatalos oldalát.

Miss Fame – RUBBER DOLL [Official]

Miss Fame is the Full Latex Fantasy Fetish Fashionista. Available on iTunes and Amazon: http://itunes.apple.com/album/rubber-doll/id988967076 http://www.amaz…

 

Miss Fame – InstaFame [Official]

Miss Fame is the New Sheriff in town or the Western Blonde Barbie Fantasy. ‘Beauty Marked’ the Album is available: http://itunes.apple.com/album/id1000016744…

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb