Hírek

Transzvesztitának öltözik a 9 éves kisfiú Halloweenre

Lori Duron kétgyermekes amerikai anyuka. Először blogot vezetett, majd Raising My Rainbow címmel könyv formájában is kiadta élettapasztalatait, amiket egy gendern-nonkonform kisfiú nevelése közben szerzett.

img_2363

fotók: RaisingMyRainbow

Kisfia, a kilencéves C.J. rajong a színekért és a művészetekért, imádja a Barbie-babákat, a női ruhákat és cipőket. Ha felnő, művész akar lenni vagy tanár. (Korábban fodrász vagy anyuka szeretett volna lenni.)

img_2354

Az idei Halloweenre kedvenc karakterének akar beöltözni, aki nem más, mint RuPaul transzvesztita valóságshow-jának egyik szereplője, az afroamerikai Bob. Lori megbeszélte a fiával, hogy támogatja az ötletet, de csak Bob stílusát fogják újrateremteni, és nem mázolja be feketére. (A rossz emlékű szokás száz évvel ezelőtt volt divatban, amikor az afroamerikai szereplőket is fehér színészek játszották.)

C.J. elképzelése az, hogy Bob legendás videoklipjéből merítve házról házra járva a ridiküljét fogja nyújtani cukorkáért. Lori nem biztos benne, hogy a konzervatív szomszédságnak mennyire esik majd le, micsoda pop-kulturális utalásról van itt szó. Mindenesetre C.J. nem volt túl lelkes, hogy anyja előre közkinccsé teszi a poént online, mert attól tart, más gyerekek lenyúlják majd az ötletét.

Bob és az ő legendás ridikülje:

BOB THE DRAG QUEEN – PURSE FIRST (feat. DJ Mitch Ferrino)

Get Purse First on iTunes!!! https://itunes.apple.com/us/album/purse-first-feat.-dj-mitch/id1111134541

 

Previous post

Magyarországon a legalacsonyabb az LMBT közösség létszáma

Next post

Kristóf világa - Mi lesz veletek, meleg szórakozóhelyek?