Hírek

Transznemű Charlize Theron hétéves gyermeke

Charlize Theron, dél-afrikai származású Oscar-díjas színésznő igen ritkán nyilatkozik a családi életéről, nemrég azonban egy interjúban elmondta, idősebb gyermeke transznemű. Theron 2012-ben fogadta örökbe a most hétéves Jacksont. “Fiúként gondoltam rá, egészen addig, amíg három éves korában rám nézett, és azt mondta, nem vagyok fiú!” – nyilatkozta.

 

Charlize Theron és Jackson

 

Arra gondoltam, oké, hát akkor így állunk. Két gyönyörű lányom van, és mint a legtöbb szülő, meg akarom védeni őket és látni, ahogy felnőnek. Azt szeretném, hogy rátaláljanak saját magukra.” A színésznő hozzátette: szülőként az a dolga, hogy ünnepelje és szeresse gyermekeit – kislányát, Augustot 2015-ben fogadta örökbe -, valamint megbizonyosodjon arról, hogy mindenük megvan, ami ahhoz szükséges, hogy azokká váljanak, akik lenni akarnak. Minden tőle telhetőt megtesz, hogy a gyerekeinek joguk legyen ehhez, és biztonságban legyenek.

Dél-Afrikában nőttem fel, ahol az emberek féligazságok között éltek, és senki nem mondott ki semmit teljesen nyíltan. Engem úgy nevelt az édesanyám, hogy ne ilyen legyek, hogy olyan életet éljek, amelyben kényelmesen megfér az igazság, és semmilyen rossz dolog nem származhat ebből” – tette hozzá.

Previous post

Ilyen volt az első randevúja a meleg elnökjelöltnek a későbbi férjével

Next post

Budapest100 x Bauhaus100 - Merülj el a budapesti modernben májusban!