Kultúra

Transz színésznő hangján szólal meg az animációs sorozat nemsemleges karaktere

Indya Moore transznemű színésznő, aki sokak számára Ryan Murphy sikersorozatának, a Pose-nak Angel Evangelistájaként lehet ismerős, egy animációs sorozat nemsemleges karakterének kölcsönzi hangját a Cartoon Networkön.

 

Indya Moore

 

A Steven Universe folytatása, a Steven Universe: Future címen fut, és néhány évvel elődje után játszódik, ezzel maga mögött hagyva Steven, a címszereplő tinédzser éveit. Stevent barátai körében ismerhetjük meg, ahogy együtt élik át, milyen is a barátság, de intergalaktikus konfliktusokból sincs hiány. Ami pedig még különlegesebbé teszi a sorozatot, az nem más, mint az LMBTQ reprezentáció, hiszen nem is olyan régen még egy transznemű karakterről kaptunk hírt, most pedig egy nemsemleges szereplővel bővül a csapat.

Indya Moore egy nemsemleges karakter, Shep bőrébe bújhatott, aki az évad kilencedik epizódjában jelent meg először. Az is kiderül, hogy Shep Sadie Millerrel randevúzik, aki ráadásul egy rock bandában is énekelt. A két karakter a Sadie Killer and the Suspects egyik koncertjén találkozott, és a sorozat ideje szerint immár két hónapja egy párt alkotnak – írja az LGBTQ Nation.

 

Shep és Sadie

A transznemű színésznő Shep és Angel karakterének „megformálása” mellett újabb szerepet kapott, ugyanis feltűnik majd a Végtelen útvesztő című film folytatásában is.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin