Hírek

Transz férfi az énekesnő Sade gyermeke

Sade egy hatvanas évei elején járó, brit-nigériai énekesnő, aki a róla elnevezett együttes frontembere volt, és a legnagyobb sikereit a nyolcvanas és kilencvenes években aratta.

A hölgy kapcsán a World of Wonder szúrta ki, hogy gyermeke transznemű, amiről a fiú, Izaak Theo lelkesen posztol saját Instagram-oldalán is. Az alábbi fotón, amely szeptember végén készült, édesanyjával együtt látható, aki mindvégig támogatta fiát abban, hogy lánytestbe született gyermeke férfivé váljon.

 

 

A fenti poszttal Izaak Theo megköszönte édesanyjának, hogy támogatta az elmúlt hat hónapban, amely során a tranzícióhoz szükséges műtéteket végrehajtották. Theo azóta félmeztelen képet is posztol magáról, hiszen a mellkas-rekonstruckiós műtéten is átesett.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

It’s all a blur, baby 🌫 Hope yall are having a happy Saturday🤘🏾 . . . #ftm #trans #transgender #transman #tpoc #tmoc #selfmademan #yaaas

Izaak Theo (@izaaktheo) által megosztott bejegyzés,

 

Az elmúlt években magazinunk többször foglalkozott magyar transz férfiakkal. Interjúnk Fajt Alex transz vloggerrel itt olvasható:

 

Egykor nő, ma már férfi – Portré Horváth Noé transz aktivistáról

 

Portrénk Horváth Noé transz aktivistáról pedig itt:

 

Egykor nő, ma már férfi – Portré Horváth Noé transz aktivistáról

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb