Hírek

Transz aktivista DJ-t gyilkoltak meg San Franciscóban

Lövés okozta sérülésbe halt be a DJ-ként is ismert Anthony Torres transz aktivista San Francisco egyik underground klubjának közelében. Feltételezések szerint a férfi vitába keveredett az egyelőre ismeretlen elkövetővel, aki a veszekedés hevében fegyvert rántott és rálőtt Anthony-ra. A kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni a férfi életét, a kórházban pedig már csak a halál beálltának megállapítására volt lehetősége a készenléti orvosoknak.

Anthony Torres

Az alig 30 esztendős Anthony Torres közismert és szeretett figura volt San Franciscoban, annak is főleg Tenderloin negyedében. A környékbeliek szerint rendszeresen szervezett bulikat, amelyeken ő maga volt a DJ és szívesen osztott édességet, süteményt a járókelőknek.

A Bubbles művésznéven is ismert férfi ügyvédje, Jim Reilly szerint szégyenletes, ami történt és egyértelműen gyűlöletbűncselekményről van szó. A rendőrség egyelőre nem ekként vizsgálja az ügyet.

Bubbles szerette a house zenét, szeretett táncolni, alkotni és szerette az embereket” – mesélte Charlotte Kaufman, a férfi egyik barátja. Vasárnap este már gyertyagyújtással emlékeztek meg róla Tenderloin lakói.

Previous post

Izgalmas beszélgetéssel veszi kezdetét az idei Humen Film Festival

Next post

Az átalakulás: I. rész