Lifestyle

Tom Daley: Nem fogom a fiamat műugrásra tanítani

Családról, gyereknevelésről, sportról és versenyzésről beszélgetve adott interjút a nyíltan meleg brit olimpikon, Tom Daley a PinkNews online magazinnak. Daley 12 éves kora versenyszerűen műugrik, 15 évesen már világbajnokságot nyert. Férje az Oscar-díjas forgatókönyv-író Dustin Lance Black, akivel egy évvel ezelőtt – béranya segítségével – kisfiuk született, Robbie.

 

Családi fotó tavaly karácsonykor

 

A PinkNews-nak elmondta, hogy noha az ő élete sokáig szinte kizárólag a műugrásról szólt, egyáltalán nem várja majd el a fiától, hogy ő is hasonló irányba induljon. “Amit mindennél jobban akarok, hogy boldog legyen. Támogatni fogom, akármit is akarjon kipróbálni, legyen az művészet, zene, vagy sport. Ha mégis a műugrás érdekelné, az nagyszerű lenne, de akkor is a háttérben fogok maradni.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

👋🏻❤️🥳 HAPPY BIRTHDAY ROBBIE 🥳❤️👋🏻

Tom Daley (@tomdaley) által megosztott bejegyzés,

 

A fiatalember amellett, hogy szülői kötelességeinek is eleget tesz, élete negyed olimpiájára, a 2020-as tokiói játékokra készül. “Szülőként rengeteg minden változott. Teljesen máshogy látom a műugrást, az életemet, mindent. A fiam a világon a legfontosabb dolog, minden más, így a műugrás is csak ez után következik.

Szerencsére férje is hatalmas segítség számára, azonban amit meg kellett tanulnia, hogy mostmár mindig időben otthon kell lenni, hiszen míg Dustin napközben vigyáz a kicsire, késő délutántól az ő felelőssége – onnantól ugyanis párja, igazodva a tengerentúli Los Angeles-i időzónához dolgozni kezd.

Ami szép a szülői létben, hogy a gyereket nem érdekli jól, vagy rosszul csinálod e, ő örül annak, hogy láthat téged és a nap végén hozzád bújhat” – az interjúból kiderül az is, hogy Tokióban Daley egész családja kint lesz, az akkor már 2 éves Robbiet is ide értve.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb