Hírek

Tom Daley műugrást tanít Átlagos Andrisnak

Ellen DeGeneres népszerű talk show-jának visszatérő eleme, hogy a műsor producerét rendre a mélyvízbe dobják. Most szó szerint.

average-andy-with-tom-daley

 

Kedvenc brit műugrónk nemrég Amerikában járt, és ha már ott volt, nem csak a zsiráf nyalta meg, de a tévébe is bekerült. A The Ellen DeGeneres Show ‘Average Andy’ (kb. Átlagos Andris) név alatt futó műsorszámában egy kisember kalandjait lehet rendszeresen követni. Tanították már táncolni Andy-t a Magic Mike című film férfi sztripperei éppúgy, mint tanította úszni Michael Phelps is. Tom Daley-vel most visszatérnek a medencéhez, és Andy nem volt túl lelkes.

“Egy kicsit ideges vagyok, mert nem igazán rajongok a magasságért, te meg most még vízzel is kombinálod.”

És bár Andy hősiesen és önfeláldozóan végigcsinálja a kiképzést, azért az látszik rajta, hogy nem ez lesz a kedvenc sportja.

 

https://www.youtube.com/watch?v=wmYEjagrsTo

 

 

Kifejezetten szimpatikus, ahogy Tom Daley tudatosan építi az imázsát. A 22 éves olimpikon mintha már most készülne a sportolói karrier utáni időkre azzal, ahogy folyamatosan megerősíti celebritás-státuszát is. Mert afelől nincs sok kétségünk, hogy ezt a tévészereplést jó eséllyel nem csak meglévő népszerűségének, de Oscar-díjas producer amerikai vőlegényének is köszönheti.
Mert ha csak egy sima műugró kellett volna a műsorba, akkor a Rióban bronzérmes angol Daley helyett akár az ezüstérmes amerikai srácokat is lehetett volna hívni. Imponáló ez az öntudatos építkezés, hajrá Tom! Szívesen elolvasnánk új könyvét is, de nem sok esélyt fűzünk hozzá, hogy magyarul is megjelenik. (GSN)

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb