Hírek

Tom Daley és Dustin Lance Black összeházasodnak ezen a hétvégén

Az olimpiai bronzérmes műugró és Oscar-díjas párja ezen a hétvégén tartják esküvőjüket, írja jól értesült forrásokra hivatkozva a The Sun angol bulvárlap.

Az esküvőt 19 hónappal azután tartják, hogy eljegyezték egymást. A ceremóniára a család és a barátok jelenlétében kerül sor, de a hozzájuk közel állók szerint állítólag többen is aggódnak, hogy elkapkodják a dolgot.

 

“Tom és Dustin az esküvő mellett döntöttek, nagyon lelkesek, de több barátjuk szerint is lassítaniuk kellene azután, amin keresztül mentek. Kemény hat hónap van a hátuk mögött. Tartottak egy rövid szünetet, és épp csak elkezdték újraépíteni a kapcsolatukat.”

A forrás által is emlegetett hat hónap az idei év elején kipattant botrányra utalt, amikor is kiderült, hogy Tomnak állítólag 18 hónapos viszonya volt egy modellel, miközben hivatalosan együtt voltak a vőlegényével. Ugyanakkor azóta Tom és Dustin csakis szerelmespárként mutatkoznak a rendezvényeken és a közösségi médiában is ezt a képet erősítik.

 

 

Tom és Dustin között 20 évnyi korkülönbség van. 2013-ban ismerkedtek meg és 2015 októberében jelentették be az eljegyzésüket.

 

(GayTimes)

 

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
hirdetés