Színes

Több pornót néznek a meleg férfiak a karantén idején

Tízezer felhasználó töltötte ki a Grindr kérdőívét az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Mexikóban, Brazíliában és Indiában azzal kapcsolatban, hogyan változtak az ismerkedési szokásaik és úgy általában a szexuális életük a koronavírus felbukkanása óta.

A Grindr közössége arra használta fel ezt az időt, hogy mélyebben magába nézzen: mit vár a partnerétől, hogyan hatott a komfortzónájára a változó világ és hogyan maradjon egészséges – mind testileg, mind szexuálisan, mind lelkileg” – olvasható az eredményismertetőben.

 

 

Az adatok azt mutatják, hogy bár voltak, akik a karantén idején sem hagytak fel az ismerkedéssel, vagy éppen a szexrandevúkkal, a többség igyekezett minimalizálni a találkozást idegenekkel és inkább otthon, egyedül töltötte az idejét.

Így nem véletlen, hogy a válaszadók 69 százaléka saját bevallása szerint több pornófilmet nézett az elmúlt 11 hónapban, mint korábban. 48 százaléknak volt virtuális randevúja és 31 százalék úgy találkozott ismeretlennel, hogy közben végig rajtuk maradt a maszk.

De talán ami a legfontosabb, hogy 58 százalékuk érzi úgy, fontosabbá vált számára, hogy hosszútávú párkapcsolatra leljen és 67 százalék számára lett prioritás a másik személyisége – a külső helyett.

Mindezek ellenére azért 63 százalék azt is tervezi, hogy még egyszer kikalandozza magát, miután ez az egész véget ér.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb