Lifestyle

Több, mint 10 napja tartó merevedés miatt került kórházba egy férfi

Valószínűleg egy életre elment a kedve a potencianövelő szerektől a meleg erotikus irodalmi alkotásairól ismert brit Danny Harrop-Griffiths-nek.

Az egész sztori mondhatni ártatlanul kezdődött, buliba indulás előtt odahaza bekapott egy Viagrát. A buliból azonban már egy kórházi ápolóként dolgozó férfival ment haza, aki a beleegyezésével a péniszébe injekciózott egy másik merevedéssegítő készítményt. Danny férfiasságának ez már túl sok volt a jóból.

 

Danny Harrop-Griffiths

 

Két napra rá már a kórházban feküdt úgynevezett priapizmussal, ami a hímvessző kóros, a szexuális ingerektől függetlenül fellépő vagy fennmaradó fájdalmas merevedési állapota, amely huzamosabb fennállás után akár szervi szövődményekhez vezet. Elnevezése az ókori római Priaposz istentől ered, akinek hatalmas hímvessző szobra védte szimbolikusan a határokat a telkeken és a földeken.

Danny-t azonban semmi nem védte a rá váró tortútáról, több mint tíz napja fekszik a kórházban és orvosával, valamint a betegápolókkal együtt arra vár, mikor lanyhul a merevedése.

A tanácsom mindenkinek, akinek pénisze van, hogy legyen nagyon óvatos, amikor Viagrát vesz be és senkit ne engedjen injekciós tűvel a kezében a férfiassága közelébe” – üzeni minden érintettnek.

Bár a tíz nap önmagában borzalmasan hangzik, meg sem közelíti a valószínűsíthető rekordert, egy dublini férfit, akinek egy biciklibalesetet követően hét héten keresztül volt merevedése.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin