Életmód

Több, mint 10 napja tartó merevedés miatt került kórházba egy férfi

Valószínűleg egy életre elment a kedve a potencianövelő szerektől a meleg erotikus irodalmi alkotásairól ismert brit Danny Harrop-Griffiths-nek.

Az egész sztori mondhatni ártatlanul kezdődött, buliba indulás előtt odahaza bekapott egy Viagrát. A buliból azonban már egy kórházi ápolóként dolgozó férfival ment haza, aki a beleegyezésével a péniszébe injekciózott egy másik merevedéssegítő készítményt. Danny férfiasságának ez már túl sok volt a jóból.

 

Danny Harrop-Griffiths

 

Két napra rá már a kórházban feküdt úgynevezett priapizmussal, ami a hímvessző kóros, a szexuális ingerektől függetlenül fellépő vagy fennmaradó fájdalmas merevedési állapota, amely huzamosabb fennállás után akár szervi szövődményekhez vezet. Elnevezése az ókori római Priaposz istentől ered, akinek hatalmas hímvessző szobra védte szimbolikusan a határokat a telkeken és a földeken.

Danny-t azonban semmi nem védte a rá váró tortútáról, több mint tíz napja fekszik a kórházban és orvosával, valamint a betegápolókkal együtt arra vár, mikor lanyhul a merevedése.

A tanácsom mindenkinek, akinek pénisze van, hogy legyen nagyon óvatos, amikor Viagrát vesz be és senkit ne engedjen injekciós tűvel a kezében a férfiassága közelébe” – üzeni minden érintettnek.

Bár a tíz nap önmagában borzalmasan hangzik, meg sem közelíti a valószínűsíthető rekordert, egy dublini férfit, akinek egy biciklibalesetet követően hét héten keresztül volt merevedése.

 

Previous post

Műtéten átesett transz diáktól szabadulna egy keresztény főiskola

Next post

Meleg pingvinpár veszi szárnyai alá a sorsára hagyott tojást Berlinben