Hírek

Több melegmagazint akar az életfogytiglaniját töltő rab

Az ausztrál Roger Kingsley Deant életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, miután 2011-ben tizenegy idős ember halálát okozta egy Sydney-i idősek otthonában. A negyvenéves férfi az alvó idősekre gyújtotta az épületet, így próbálva eltüntetni annak nyomát, hogy vényköteles gyógyszereket lopott betegektől.

Noha az eset 2013-ban történt, a Daily Telegraph nemrég fedezte fel, hogy Dean levelet írt a DNA LMBT-magazin szerkesztőségének, akik 166-ik lapszámukban az olvasói levelek között fel is tüntették azt.

A székben Roger Kingsley Dean

A rab a levélben kifejti, hogy korábban rendszeres olvasója és előfizetője volt az újságnak, azonban mióta életfogytig tartó börtönbüntetését tölti képtelen hozzájutni. Így hát érdeklődik, hogy a DNA marketing osztálya fel tudná-e venni a kapcsolatot a börtön illetékes alkalmazottjával és javasolni, hogy a melegmagazint is vegyék fel az előfizetett lapok sorába?

Dean kitér arra, hogy nemcsak saját, hanem több meleg rabtársa nevében beszél, akiket szintén frusztrál, hogy egyáltalán nem jutnak hozzá meleg tematikájú olvasnivalóhoz, legyen szó akár újságról, akár könyvekről.

A DNA reagált a levélre és válaszában sajnálkozásának adott hangot, hogy nincs az elítélteknek megfelelő olvasnivalójuk. Ígéretet tettek arra, hogy felveszik a kapcsolatot a börtönnel. A Telegraph megszólaltatta a börtön szóvivőjét, aki cáfolta, hogy a DNA elérhető lenne az intézményben.

 

Previous post

Gumit fel! - Virágzik a szexturizmus

Next post

Világhírű LMBT-személyiség is ott lesz Trump beiktatási ceremóniáján