Életmód

Titokban bújt elő egymásnak a Bajos csajok két sztárja

A 2004-es sikerfilm, a Bajos csajok egyik szereplője, Daniel Franzese visszaemlékezett a forgatási időkre, amikor kollégájával megosztották egymással akkori legnagyobb titkukat.

Franzese egy nyílt levélben bújt elő még 2014-ben, azóta pedig az HBO meleg karaktereket felvonultató sorozatában, a Keresem… -ben lophatta be magát újra a nézők szívébe – írja a Gay Star News.

 

Jonathan Bennett és Daniel Franzese

 

Egy interjú során Franzese elmesélte, hogy a Bajos csajok forgatása alatt ő és Jonathan Bennett is elárulták a másiknak, milyen érzés titkolni a világ elől szexuális orientációjukat. A bizonyos coming outra Franzese hamarabb készen állt, de Bennett egészen 2017-ig várt vele. A sikeres előbújás után még sürgette is Bennettet, hogy kövesse példáját, hiszen tudta, mit érez, és azzal is tisztában volt, hogy kevésbé állt készen erre, mint ő.

Amikor előbújtam, arra sürgettem Jonathant, hogy ő is tegyen így. Akkoriban azonban még nem állt erre készen. Boldog vagyok, hogy jelenleg olyan szakaszhoz érkezett életében, amelyben szabadnak érezheti magát. Nagyon büszke vagyok rá.

Previous post

Új dallal tért vissza a "leszbikus Jézus"

Next post

Társkereső appon ismerte meg férjét a politikus, aki az USA következő elnöke akar lenni